top of page
Back Logo (Clean, White).png
  • Yazarın fotoğrafıZeynep Zıngır

2021-2022 Dönemi Baş Editöründen Claw Ailesine

Sevgili Claw okurları ve ailesi,


Bazılarınızın şahsen tanıdığı, bazılarınızın yazılarımdan ismen tanıdığı ve bazılarınızın ise hiç tanımadığı Baş Editör olarak bu sene mezun olmamla beraber Üsküdar Amerikan’a ve Claw ailesine veda ediyorum.


4 Aralık 2020’den beri içinde bulunduğum bu ailede yeri geldi sizlerin yeri geldi de kendi sesimi duyurma şansına sahip oldum. Belirsizliklerle dolu bir dönemde, belki daha birbirini hiç yüzyüze görmemiş bir aile olarak yazmayı seven, tutkularını paylaşmak isteyen bir topluluk oluşturduk. Ve her yeni sayıda yazarlarımızı tanımak, onlarla işbirliği yapmak, onlara bir platform sunmak gerçekten gurur verici.


Yayın kurulunda geçirdiğim iki senede sıfırdan inşaa ettiğimiz temellerin gelecekte bir okul geleneğine dönüşmesine umarak çalıştık ve geleceğe dönük planlar yaptık. Ve yaptığı işi bu denli seven bir ekip her geçen gün gazetenin geleceğinin temellerini sağlamlaştırıyor. Ben de bu ekipte bulunmuş olmaktan, bu temellere emek harcamış olmaktan gurur duyuyorum. Her cuma “Web sitesi yayında” haberini ve gazetenin yeni sayılarını aynı hevesle takip etmeye devam edeceğim.


Bu vedamla beraber 2022-2023 döneminde Baş Editörlük görevini üstlenecek sevgili Doğa’yı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.


- Zeynep Zıngır

2021-2022 Dönemi Baş Editörü


Comments


bottom of page