top of page
  • Birden Fazla Yazar

2021’e Güzel Bir Başlangıç İçin Hediye Önerileri


1. Online Platformlarda Abonelik

İlk sıramızda online dizi/film izleme platformlarına yer vermek istedik. Netflix, dünya çapında bu platformlar arasında en popüler olanı diyebiliriz. Türkiye’de ise kullanabileceğiniz başka örnekler ise BluTV, Amazon Prime, Puhu TV ve başka bir çok çeşit. Evde oturduğumuz bu süreçte zamanımızı eğlenceli bir şekilde geçirmek bize iyi gelecektir.


Sizi bir şeyler izlemek cezbetmiyorsa müzik dinlemek her zaman iyi bir seçenektir. Dilerseniz vakitlerinizde dilerseniz ders çalışırken müzik dinlemek bu zor zamanlarda biraz da olsa rahatlamamıza yardımcı olacaktır. Eğer sizin veya sevdiklerinizin daha çok müzik dinlemeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız abonelik olarak yardımcı olabilirsiniz.


Evdeyken ve stres yüklüyken biraz dinlenmeye ve aklımızdan geçen düşünceleri kontrol altına almaya ihtiyaç duyduğumuz zaman meditasyon uygulamaları da yardımcı olabilir. Bu tip uygulamalardan abonelik almak belki de kendinize veya sevdiklerinize yapabileceğiniz en güzel iyiliklerden biri. Beğenilen bazı uygulamalar Headspace, Calm ve Meditopia.


2. Kutu Oyunları

Evdeyken eğlenceli vaktin sırrı bence kutu oyunları. Herkes teknolojiyle iç içeyken aynı evde yaşadığımız insanların yüzünü unutur hale geldik. Kutu oyunları bu sorunu çözmenin en eğlenceli yolu.




3. Takvim

2021 için en anlamlı hediye takvim. Her gün aynı gibi gelse de 2021’deki bütün günleri güzelce takip edip her günü anlamlı bir şekilde geçirmek çok önemli. Bu yüzden takvim, herkes için güzel bir hediye.




4. Mum

Güzel kokularıyla evde oturmayı dayanılabilir hale getiren nadir şeylerden bir tanesi de mumlar. Bu kış zamanı bütün evi güzel kokutan ve kendimizi iyi hissettiren kokulu mumlardan çok güzel hediyeler olur.







5. Kupa

Sizlerden de aldığımız geri dönüşe göre online eğitim sürecinde sıcak içecek tüketimi bir hayli artmış vaziyette. Bu durumu göz önünde bulundurursak kahve fincanı alınabilecek en iyi hediye. Kime alırsanız alın eminiz ki hergün kullanacakları bir hediye almış olacaksınız.





-Hira Göncüoğlu & Korhan Tan

Commentaires


bottom of page