top of page
Back Logo (Clean, White).png
  • Yazarın fotoğrafıEmre Sertelli

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın İstifa Etti

Şampiyonlar Ligi'nde ve Süper Lig'de kendi tarihinin en kötü performanslarına imza atan Beşiktaş'ta ipleri yeniden eline alamayan Sergen Yalçın, geçtiğimiz hafta Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşme yapmıştı. Yapılan görüşmede yönetim Sergen Yalçın ile yola devam etme kararı almıştı. Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ:

“Biz sene başında nasıl, Sergen Yalçın ilk geldiğinde nasıl arkasındaysak inancını yitirmediği sürece biz onun arkasındayız”

ifadelerini kullanmıştı.


Ancak Beşiktaş'ın Dortmund'la karşılaşıp 5-0 mağlup olduğu maçtan sonra Yalçın, görevine devam etmeyi uygun görmedi ve siyah beyazlı yönetime istifasını verdi. Beşiktaş yönetimi de ayrılığı resmen açıkladı. Kulübün sitesinden yapılan açıklamada:

“29 Ocak 2020 tarihinden bu güne Profesyonel Futbol Takımımızın teknik direktörlüğü görevini yapan, Sayın Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Görev süresince Profesyonel Futbol Takımımızla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan hocamız Sergen Yalçın ‘a çalışmalarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz”

ifadeleri kullanıldı.



Comments


bottom of page