top of page
  • Yazarın fotoğrafıUfuk Şahmeran

Kulüp Çalışmaları ve Geç Servisler Durduruldu, Yılbaşı Konseri Ertelendi!


Son günlerde vaka sayıları tırmanışa geçti. Özellikle daha bulaşıcı olan Omicron varyantının Türkiye'ye girişiyle koronavirüs giderek yayılıyor. Bu yayılım, son günlerde okulumuzu da derinden etkilemiş durumda.


Okulumuzda 11 ve 12. sınıflar arasında birçok kişinin aynı anda koronavirüse yakalanması online eğitimi beraberinde getirdi. Artan vakalar sonucu yüz yüze eğitim 11-12'ler için opsiyonel oldu, yani isteyen tüm öğrenciler şu anda online olarak okula devam edebiliyor.


Okul yönetimi, diğer dönemleri bu durumdan korumak için yeni tedbirler aldı. Bunların en çarpıcısı kulüp çalışmalarının iptal edilmesi oldu. Okuldaki kulüp çalışmaları, 1. dönemin sonuna kadar durduruldu. Bu kulüplere Zoom üzerinden devam edilmesi bekleniyor. Ayrıca okulumuzdaki Late Bus uygulamasına 28 Aralık Salı itibarıyla son verildi.


UAA Müzik Kulübü tarafından 29 Aralık 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilmesi planlanan Yılbaşı Konseri, 17 Şubat 2022 Perşembe gününe ertelendi. Öğrenci birliğinin perşembe günü okul sonrası düzenleyeceği New Years Game Day etkinliği de iptal oldu. Ayrıca Talent Show da ertelendi.


Bu riskli ortamın bir an önce atlatılmasını ve kısıtlamaların kalkmasını diliyoruz. Bu sürecin atlatılması için tedbirlere dikkat etmek bizim en önemli katkımız olacaktır.

Comentarios


bottom of page