top of page
  • Yazarın fotoğrafıU Solve It

U Solve It (Üsküdar Amerikan Lisesi Solve It Yarışması) Senenin teması: “Finans ve Teknoloji”

U Solve It Başvuruları Açıldı! Üsküdar Amerikan Lisesi İnovasyon Yarışması U Solve It, okulumuz İnovasyon Kulübü öğrencileri tarafından organize edilen, amacı katılımcıların işletme ve sosyal inovasyon yönlerini geliştirmek olan bir yarışmadır.


Konferansımızın bu yıl açılış ve kapanış konuşmalarını okulumuz 2001 yılı mezunu Hakan Baş ve okulumuz 2016 mezunu Cem Başak yapacaktır. Yarışma kapsamında, çeşitli workshoplar, kurumsal şirket sunumları, soru cevap etkinlikleri ve etkinlikler yer alacaktır. 24 Nisan 2021 günü düzenlenecek yarışma kapsamında, katılımcılara Acer ve DenizBank şirketlerinin misyon ve isteklerine uygun olacak şekilde bir iş planı geliştirmeleri beklenmektedir. 2021 yılına özel seçtiğimiz “Teknoloji ve Finans” teması adı altında yarışmacılar, şirketlerin verdiği case üzerinde hazırladıkları projeleri jürilere sunacaklardır. Derece alan yarışmacılara ise organizasyon ekibi tarafından belirlenen sürpriz ödüller verilecek ve 1. olan takım şirketlerin yönetim kuruluna projelerini sunma hakkı kazanacaktır. Tüm yarışmacılar katılım sertifikası alacaklardır.


Yarışmaya katılım ücretsizdir. Kısaca U Solve It, inovasyon, iş kurma ve girişimcilik alanında ilgisi olan birçok öğrencinin bir araya gelerek birbirleriyle tanışma fırsatı yakalayabilecekleri akademik bir organizasyondur.

Detaylar için beklemede kalın!


Önemli Noktalar:

  • Yarışma detayları başvuru yapan katılımcılara mail yolu ile iletilecektir.

  • Takımlar maksimum 5 kişiden oluşabilir.

  • Takımlardaki tüm katılımcıların formu doldurması gerekmektedir.


Konferans İle İlgili Daha Detaylı Bilgi İçin


Instagram Hesabımız: www.instagram.com/usolveit

Websitemiz: www.usolveit.org

Comentários


bottom of page