top of page
  • Yazarın fotoğrafıEla Akalın

UAA Claw'dan Yeni Yıl / Noel Filmleri


1. Home Alone

Çoğumuzun izleyerek büyüdüğü bu filmi hatırlatmadan geçmek olmazdı. Bu filmin özel olmasının sebeplerinden biri nostaljik olması. Ailesi, Kevin isimli bir çocuğu tatile giderken evde unutur. Filmin konusu, ailesi tatilde olduğu sırada Kevin’ın evinin bulunduğu sokaktaki tüm evleri soymayı planlayan hırsızlar ile yaşadıklarıdır. Film ile ilgili bir ailenin çocuğunu nasıl unuttuğu gibi sorulabilecek bir sürü soru var. Fakat bana kalırsa soru sormadan sadece izleyin ve eğlenmenize bakın!


2. Santa Paws

Fantastik sayılabilecek bu filmde hafızasını kaybetmiş bir noel baba ve onu kurtarmaya çalışan iki köpek ve iki çocuk bulunuyor. Noel Baba’nın kurtarılması gerekiyor çünkü insanlar noel ruhunu kaybederse Kuzey Kutbundaki herkesin güçleri azalacak! İzlerken o noel ruhunu gerçekten de yaşıyorsunuz. Aynı zamanda, bu buz gibi günlerde, o tatlı köpekler ve o tatlı noel coşkusu içinizi ısıtıyor. Eğer filmi izlemeye doyamazsanız, iyi haber, ikincisi de var!



3. Neşeli Hayat Listemize bir de Türk filmi ekleyelim dedik. Kostüm giyerek AVM’de Noel Baba olarak işe başlayan, fakat Noel Baba’nın ne olduğunu bile bilmeyen Rıza’nın hikayesi… Filmi izlerken kimi zaman hüzünlenecek kimi zaman da çok güleceksiniz. Film, yılbaşı coşkusunu herkesin aynı şekilde yaşamadığını ortaya koyarken başkalarını mutlu etmenin mutluluk verdiğini de fark etmemizi sağlıyor.

Comments


bottom of page