top of page
  • Yazarın fotoğrafıU Solve It

USolveIt! Başvuruları Açıldı!

Üsküdar Amerikan Lisesi İnovasyon Kulübü tarafından her yıl düzenlenen inovasyon yarışması USolveIt!, bu sene 19-20 Mart’ta Sürdürülebilirlik ve Gelişim temasıyla sizlerle!


Yarışma kapsamında katılımcılar, Bilim İlaç ve Evyap şirketleri tarafından Sürdürülebilirlik ve Gelişim teması üzerine hazırlanmış caselere çözümler üretecek, alanında uzman jüriler tarafından değerlendirilip çeşitli ödüllerin sahibi olacaklardır. Türkiye çapında yüzlerce girişimci ruhlu öğrenciyi bir araya getiren USolveIt! sırasında ödüllü PR oyunları oynanacak, workshoplar ve soru cevap etkinlikleri düzenlenecektir.


Yarışmada derece alan takımlar, organizasyon ekibi ve şirketler tarafından belirlenecek büyük ödüller kazanacaklardır. Yarışmaya katılan tüm katılımcılara “katılım sertifikası” verilecektir. Yarışmamıza katılım ücretsizdir. Yarışmamız online olarak zoom üzerinden gerçekleşecektir.


USolveIt!, içerdiği etkinliklerle katılımcılarının işletme ve sosyal inovasyon yönlerini geliştirebilmelerine olanak sağlamaktadır. İnovasyon, iş kurma ve girişimcilik alanları ile ilgilenen herkesi bu sene 19-20 Mart tarihlerinde USolveIt!’te görmeyi umuyoruz.




Comments


bottom of page