top of page
Back Logo (Clean, White).png
  • Yazarın fotoğrafıThe Üsküdar Claw Editorial Board

Yeni Baş Editörlerimizin Tanıtım Makalesi

Sevgili UAA Claw Okuyucuları,


Yazımıza, herkesin bu uzun senenin ardından güzel bir yaz tatili geçirmesi, yeni eğitim-öğretim yılına dinlenmiş ve olası tüm zorlukları aşmaya hazır bir şekilde okulumuzda yüz yüze geri dönebilmesi dileklerimizle başlamak istiyoruz.


UAA Claw olarak ilk senemizin iyisiyle kötüsüyle sonuna gelmiş bulunuyoruz. Herkesin hiç şüphesiz değişimlere ayak uydurması gereken, genelgeler, belirsiz sınav haftaları, sokağa çıkma yasakları ve daha nice adaptasyon süreçleriyle boğuştu bu yılda gazete olarak bizim de ilk sayımızdan bu yana sık sık değişime uğradığımızı söylemek bizce hiç zor değil. Tabiri caiz ise ‘amatörce’ giriştiğimiz, Google Sites kullanarak apar topar hazırladığımız ilk sayımızı çıkardığımız 4 Aralık 2020 tarihinden bu yana sizlere 213 yazı sunarak okulumuzun tarihinde bir ilki gerçekleştirip haftalık olarak içerik üreten sistematik bir organizasyon haline geldik.


Yeri geldi Boğaziçi Üniversitesindeki olaylar ile ilgili sokakta insanlarla röportajlar yaptık, yazılar yazdık, yeri geldi Couture Haftası’ndan Formula 1 gelişmelerine çok çeşitli gündemler ile ilgili yazılarımızı siz değerli okuyucularımıza sunduk. Tüm bu yazılarımıza ek olarak hızlı bir şekilde organize olup çok sayıda yazarımız ile sizlere en iyi içerikleri getirebilmek için büyük bir çaba sarf ettik.


İnanıyoruz ki tüm departmanlarımızın bu seneki sıkı çalışması, seneye ve ondan sonraki senelerde de artarak devam edecek, gazetemiz ise her zaman sizlere en iyi içerikleri sunmayı amaçlayan misyonu ile her hafta daha iyiyi yapmayı amaçlayacak.


Son olarak, bu sene boyunca bizlere her zaman destek olan danışman öğretmenlerimiz Selin Emre Çelik ve Okan Satır’a, okul müdürlerimiz Funda Cüceloğlu ve Dr. Peter Coles’a, en önemlisi ise siz değerli okuyucularımıza en içten dileklerimizle teşekkür etmek istiyoruz. Çok kısa bir süre önce Baş Editörlük pozisyonuna yeni seçildiğimiz gazetemize bol içerikli, yazarlarımıza ise kalemlerinin kuvvetli olacağı bir yıl, herkese tekrardan güzel bir yaz tatili diliyoruz.


-Ali Berat Boşça & Zeynep Zıngır

Comments


bottom of page