top of page
Back Logo (Clean, White).png
  • Yazarın fotoğrafıDoğa Şenyurt

Yeni Baş Editörümüzün Tanıtım Makalesi

Değerli UAA Claw Ailesi ve Sevgili Okurlar,


Okulumuzun resmi gazetesi olan UAA Claw ilk çıktığında yani 2020 yılında, daha çok yeni olan ve okul tarafından pek de tanınmayan bir kuruluştuk. Şu anda, yani aradan 2 yıl geçtikten sonra inanılmaz başarılara imza attık ve gazeteyi okulun bir geleneği, önemli bir yapı taşı haline getirdik. Hep birlikte... Ben UAA Claw macerama Köşe Yazarlığı bölüm başkanı olarak başladım. Şimdi de, önümüzdeki sene Claw’un Baş Editörleri’nden biri olarak seçilmiş olmanın sevinci ve gururu içindeyim. Seneye UAA Claw çatısı altında gerekleştirmek için harika fikirlerim ve projelerim var. Şimdiden bu projeleri sizlerle birlikte gerçekleştirmek için sabırsızlanıyorum.


UAA Claw ailesi olarak ikinci senemizin resmi olarak sonuna gelmiş bulunmaktayız. Öncelikle bu yıl köşe yazılarıyla, yaptıkları röportajlarla ve yazdıkları makalelerle gazeteye çok büyük emek veren siz sevgili üyelere çok teşekkür ediyorum. Bence UAA Claw’ın bu kadar kısa bir zaman çerçevesinde bu kadar büyük bir başarıya imza atmasının en büyük sebebi çok iyi organize olmuş olmamız, ve departmanlar arasında çok büyük bir disiplin ve harika bir uyum olması. Bu sebepten ötürü bütün bölüm başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum.


Son olarak da bize her zaman tecrübeleriyle destek olan ve mentorluk eden sevgili danışman öğretmenlerimiz Selin Emre Çelik ve Okan Satır’a, okul müdürlerimiz Funda Cüceloğlu ve Dr. Peter Coles’a çok teşekkür ederiz. Ve siz değerli okurlarımız, her zaman yanımızda olup bize destek verdiğiniz ve bu macerada bizi yeni yazılar yazmak ve yeni içerikler üretmek adına motive ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ederiz. Umarım seneye hep birlikte daha da büyük başarılara imza atarız. Bence harika bir yıl bizi bekliyor. Yeni sayılarda görüşmek üzere… Kendinize çok iyi bakın. Herkese iyi tatiller!!


- Doğa Şenyurt

Comments


bottom of page